Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis karriäranalys som present!

Vem är charlotte?

CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige med sitt företag Newstart. Hon är en välkänd karriärcoach, ledarutvecklare, föreläsare, författare till flera bästsäljande karriärböcker och specialist på att bygga personliga varumärken i sociala media, främst LinkedIn.

Som erfaren karriärexpert är hon ofta intervjuad i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både krönikör i DN och karriärexpert i TV4. Charlottes fokus är alltid att inspirera, utveckla och tänka nytt, oavsett kund och uppdrag.

Läs mer om Charlotte här>> 

livs- & karriärplanering

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Vill du göra något annat men är osäker på vad? Behöver du en coach? Då har du kommit rätt.

föreläsningar/workshops

Anlita Charlotte att inspirera, och utbilda publiken inom  
karriär, ledarskap, talang, employer branding, personligt varumärke och Linkedin. 

linkedin & sociala media

Charlotte är specialist på LinkedIn och hjälper chefer, entreprenörer, företag och individer att sticka ut i sociala medier.

Böcker & verktyg

Charlotte har skrivit flera bästsäljande böcker inom karriär, jobbsökning, personlig marknadsföring, personlig utveckling och ledarskap. 

Ledarutveckling

Charlotte coachar chefer på ledningsnivå, håller skräddar-sydda ledarskapsprogram och samtals- och coachkurser  
för nya och erfarna chefer. 

Livs- & karriärretreat

 Följ med på Charlottes "Livs- och Karriärretreat i Amalfi" och få egen tid att fundera över dig själv, din framtid och fylla på med energi och inspiration!

personligt varumärke

Charlotte hjälper dig bygga och kommunicera ditt unika personliga varumärke till rätt målgrupp. Hon är special-utbildad Personal Brand Strategist i USA och är Sveriges enda Social Branding Analyst. 

inspiration

Livet är fullt av upp och ned. Här får du inspiration för alla dagar, på jobbet och i livet.

Nyheter med Charlotte

Senaste nyheter

-

intervjuad i

från charlottes blogg

Vad är egentligen en LinkedIn-profil?
Trots den snabba utvecklingen är det fortfarande många som inte riktigt vet vad man ska använda LinkedIn till. Du kanske har lagt upp en profil och lagt till några gamla skolkompisar och kollegor precis som på Facebook och Twitter. Men sen då?  Din profil är en kombination av ett virtuellt visitkort, ett cv och en hemsida där du dels kan marknadsföra dig själv, dels bygga ett stort professionellt nätverk.                            

Din karriär är i dina egna händer
Företag ser om sitt eget hus, inte ditt. Även om din uppgift är att hjälpa din arbetsgivare att bli framgångsrik, måste du se till att även du blir det. Det är du som sitter vid spakarna och du måste själv se till att komma dit du vill. Om du inte utvecklas och lär dig nya saker, utvecklas inte din karriär och till sist har ingen nytta av din förlegade kompetens.

Charlotte i tv

TV4 Nyhetsmorgon 2 september: Charlottes karriärskola i TV4 nyhetsmorgon. I detta avsnitt tipsar Charlotte om att göra en plus- och minus lista!

Sagt om Charlotte

loading...