bygg ditt varumärke på LinkedIn

Charlotte är specialist på LinkedIn och hjälper chefer, entreprenörer, företag och individer att sticka ut i sociala medier ... och mest på LinkedIn! Det handlar om employer och employee branding, rekrytering och content marketing. Det handar om att använda LinkedIn på allra bästa sätt för dina/era mål. Hon har redan hunnit skriva två bästsäljande böcker om hur du använder LinkedIn framgångsrikt och hållit mängder av föreläsningar, kurser och konsultationer hos olika företag och organisationer.  

I Charlottes nya bolag Social Branding Group får du hjälp med allt kring dig och organisationens behov av stöd kring LinkedIn. Läs mer här vad du kan få hjälp med. 

linkedin för Företag

Linkedinprofiler för chefer, medarbetare & konsulter

Alla behöver en proffsig LinkedIn-profil idag. Vi har hjälpt över 8000 personer med att bygga sitt personliga varumärke genom en professionell profil som sticker ut! Är det något vi kan så är det att få din LinkedIn

employer branding på LinkedIn

För att fånga intresset hos nya medarbetare gäller det att synas på rätt sätt i rätt kanaler. Vi hjälper er att bygga ett intressant Employer Brand på LinkedIn som sticker ut och skapar nyfikenhet hos rätt personer. 
Vi utbildar, gör strategier och coachar. 

social selling

Social försäljning (social selling) handlar om hur du hittar och knyter kontakter med potentiella kunder via sociala medier för att öka försäljningen. I grund och botten går det ut på att bygga relationer. 
Vi utbildar dig/er i social selling och erbjuder även personlig coaching.

Rekrytering via LinkedIn

Idag gäller det att finnas där dina nya medarbetare finns - och fånga dem snabbt. Vi hjälper er att hitta nya talanger, både chefer och medarbetare, via LinkedIn. - och även via andra sociala media.
 

content marketing

Att kommunicera rätt saker till rätt målgrupp är en konst. Vi hjälper er att bygga företags- och karriärsidor på LinkedIn. Vi skapar innehåll som väcker  engagemang och intresse tar fram strategier för att öka antalet följare. 

LinkedIn för individer

linkedin-coaching

Behöver du vässa din LinkedIn-profil? Få råd om hur du ska hitta ett nytt jobb, utveckla ditt nätverk eller använda LinkedIn som marknadskanal som entreprenör? Vi erbjuder olika typer av paket som hjälper dig att bli framgångsrik på LinkedIn.

linkedIn-granskning

Är du osäker på hur du ska skriva en proffsig och intresseväckande LinkedIn-profil? Funderar du på om det du skrivit behöver justeras? Boka en LinkedIn-feedback