top of page
Charlotte_Hågård_-_Reklamvideo_(32).pn

GRATIS LINKEDIN SKOLA: 

3 SNABBA STATEGIER FÖR ATT ÖKA DIN SYNLIGHET PÅ LINKEDIN

Karriärtips - mitt strå till stacken

Det är svåra tider för många just nu. Många har blivit av med jobbet, andra förlorar sitt företag, studenter ser sina drömkarriärer gå upp i rök och folk sitter hemma och försöker vara effektiva. Jag har jobbat med jobbsökare hela mitt vuxna liv och har bestämt att jag ska bidra med något jag kan, nämligen karriärtips. Varje vecka publicerar jag och min kollega Linus Zachrisson Karriärtipset by Hågård & Zachrisson där vi delar med oss av tips kring jobbsökning, motivation, intervju, CV, karriär och LinkedIn-frågor. Du kan följa våra tips både på LinkedIn och Facebook.

Följ hashtaggarna #karriärtips #HågårdZackrisson


35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page